Projects

client: private
realization: January 2004
area of expertise: Architecture

Watervilla Aalsmeer, The Netherlands

A massive yet streamlined appearance. A real frontside and backside and yet it isn't a boat. The livingroom looks like an elongated piece of rock that is carefully shaped by a sculptor. The roof merges into the facade and seems only to rest on the wall at the entrance.

At the Westeinderplassen this unique home is moored. The house proves that living on the water has come to a higher level. Several living-magazines noticed and published this house.

Under the waterline a lounge and a cinema with 20 seats is situated.


Waterstudio.NL lead by Koen
Olthuis, is specialized in
architecture, urban 
planning
and research related to

living, working and recreation
on water.

Join the team,
apply for an internship
 

info@waterstudio.nl
+31 70 39 44 234
+31 70 26 010 96


 

Twitter Koen OlthuisFacebook Koen Olthuis YouTube Waterstudio.NLLinkedIn Waterstudio.NL